Update Maart

Binnenkort is ons vijfde evenement, het midzomerfeest. Ondanks dat de maand april de reputatie heeft om zeer wisselvallig te zijn, hopen wij uiteraard op prachtig weer.

Het midzomerfeest is de viering van de langste drie dagen van het jaar, een festival waar jongeren met bloemen in hun haren dansen tot diep in de nacht. Het is een feest van liefde, vreugde en vrede.

Mocht jij als speler of figurant hier een leuke bijdrage aan willen leveren, dan moedigen wij dit van harte aan! Denk hierbij aan een activiteit (spel), gedicht of liedje, of wellicht dat je iets lekkers wilt maken voor de deelnemers. Houd er rekening mee, dat je zelf verantwoordelijk bent voor de plannen die je maakt (materiaal en kosten).

Stuur voor 5 april een mailtje naar spelleiding@dalaria.nl met daarbij je plannen. Dan zullen wij hier in de plannen rekening mee houden.

Wij zijn ontzettend enthousiast om te zien dat vele van jullie, zeker meer dan de helft, zijn personage al ruim voor de deadline af heeft in de karakter-applicatie! Wij hebben met plezier en af en toe een (kwaadaardige) grijns jullie achtergrond en avonturen zitten gelezen. Een aantal van jullie heeft zeer interessante theorieën over wat er aan de hand is. Of ze kloppen, dat houden we lekker geheim.

Nieuwe spelers opgelet!
Voor de nieuwe spelers, houd er rekening mee dat het aanmaken van een personage via de karakter-applicatie verplicht is. Het aanmaken van een karakter op het evenement zelf is niet mogelijk. Mocht je als nieuwe speler na de tweede deadline nog geen karakter hebben ingediend, zal je als figurant worden ingezet.

  • We willen jullie informeren over de eerste deadline van 22 maart. Loop deze kans niet mis op een extra goud bij tijd in als je voor deze datum je personage inlevert.
  • De tweede en tevens laatste deadline is 5 april, vanaf dat moment behandelen wij (i.v.m. voorbereidingen van het event) geen karakters meer. Bestaande spelers die deze deadline missen kunnen helaas geen gebruik maken van nieuwe vaardigheden (je loopt hiermee dus progressie mis).
  • Als je klaar bent met je karakter vergeet dan niet op indienen te drukken, zodat wij als spelleiding weten dat dit karakter klaar is voor inspectie.
  • Mocht je vragen hebben over de werking van de applicatie of ondervind je problemen, dan kan je altijd contact opnemen in onze Discord via het kanaal #karakter-applicatie of stuur een mail naar spelleiding@dalaria.nl.
  • Het aanmaken van een account op deze karakter-applicatie is volledig gratis.

Ook deze keer zullen wij weer een figuranten briefing houden. Deze houden wij zoals gewoonlijk via Discord, dit keer op zondagavond 7 april van 19:30 tot ongeveer 21:30. Hierbij gaan wij jullie weer op de hoogte brengen van onze plannen voor het komende evenement.

Hoewel deze meeting zeker niet verplicht is, raden we iedere figurant aan om hieraan deel te nemen. Het is een prachtige kans om je medefiguranten te leren kennen als je nieuw bent en is het een mooi moment om te delen in de voorpret. Daarnaast is het ook een kans om je voorkeur uit spreken voor rollen die je leuk lijken.

Ben je aangemeld als figurant, maar zie je het kanaal #generic-npc niet in ons niet in ons Discordkanaal, plaats dan even een bericht in het #general kanaal en tag daarbij @spelleiding. Wij zullen zorgen dat je de juiste rechten ontvangt.

Hoewel de lijst voor de slaapplaatsen al bijna geheel gevuld is, is deze nog niet helemaal vol. Controleer je slaapplaats en maak je zeker van de plek waar je ligt alvorens het evenement begint. 

(*) Let op! Lig je op slaapzaal J of heb je nog geen plek gereserveerd? Dan is het verplicht een eigen lucht- of veldbed mee te nemen. Het kan namelijk zijn dat je in slaapzaal J wordt geplaatst, in deze zaal zijn geen bedden aanwezig. Hiervoor is de deelnemer zelf verantwoordelijk

Als je wilt wisselen van slaapplek zorg dan dat dit in overleg gaat met de persoon waarmee je ruilt.