Status inschrijving

De open inschrijving is nog geen dag open en de spelers en figuranten tickets zijn nu al volledig uitverkocht. Nog nooit is dit zo snel gegaan en we zijn zeer onder de indruk van de vele enthousiastelingen die graag mee willen delen in ons avontuur op Dalaria. Wij willen hiermee dan ook graag een woord van dank uiten naar iedereen die ons evenement tot een succes wil maken. Jullie maken de wereld zoals deze is en met jullie maken wij hem nog mooier!

We willen iedereen er graag aan herinneren dat er op dit moment een reservelijst wordt gehanteerd. Meld je hier ook vooral op aan, hoewel we niets kunnen garanderen is er vorig evenement wel gebruik van gemaakt. Je kan je aanmelden door een bericht te sturen naar stichting@dalaria.nl, vermeld daarbij voor-en achternaam en welke rol je wilt (speler of figurant).

Er is enkel nog plek beschikbaar voor het vervullen van de functie van barcrew. Dit kan enkel in overleg met het bestuur van de stichting.