Inschrijven

Dalaria I.V – Midzomer

Helaas zijn er op dit moment geen plekken meer voor speler of figurant, je kan je via deze weg aanmelden voor de reserve-lijst.

Een zucht van opluchting vloeide door de Hearthlands Hill. Eindelijk was één van de plekken die ervoor zorgde dat de Mortal Realms en de Veil te dicht bij elkaar kwamen gesloten. Gestaag verdampte de kille mist die tot voor kort voor de mijn hing. De koude die de avonturiers tot voor kort in hun botten voelde maakte eindelijk weer ruimte voor de warme zomer lucht. Met een gevoel van voldoening en prestatie keken zij elkaar aan. Bij sommige waren de wondes van bevriezing nog duidelijk zichtbaar.

Helaas was het euforische gevoel van deze overwinning van korte duur. De aanvallen van de slachtoffers van de spore-ziekte kwamen in grote aantallen op de burcht af. Hoewel hun initiele aanvallen relatief makkelijk af te slaan zijn, worden ze duidelijk steeds sterker en worden hun aantallen zeker niet minder. Zouden de inwoners van de Hold deze nieuwe uitdaging het hoofd kunnen bieden?

En dan is er nog het schaduw wezen dat zich verstopt in de bossen…


Financiele Details

De prijzen zijn inclusief;

  • ontbijt op zaterdagochtend
  • avondeten op zaterdagavond
  • ontbijt op zondagochtend
  • doorlopend; koffie, thee en frisdrank

Alcoholische drank en lunch kan via een barkaart op het event besteld worden.

Leeftijd

Gezien de onderwerpen die aan bod komen hanteren wij een minimum leeftijd van 16 jaar of ouder voor onze evenementen.

Datum

Datum: 19-04-2024 t/m 21-04-2024

  • Terrein open vanaf: 17:30
  • Introductie: 20:00
  • Tijd-in (vrijdag): rond 21:30
  • Tijd-uit(zondag): rond 15:00
Locatie

Adres: Stevert 18, 5524 KD Steensel

Op dit terrein geldt een algeheel kampeerverbod. Tenten mogen enkel ter decoratie ingezet worden en niet voor overnachting. Na controle (aan onze kant) van inschrijving/betaling is het mogelijk om een slaapplaats te reserveren, hierover ontvang je een email.


Helaas uitverkocht!