Het Team

Hoofd Spelleider (HSL) – Geert Kamps

Rollenspel: meer dan enkel een gek stemmetje opzetten of een pakje aan doen. Iets waar ik zelf achter kwam toen ik voor het eerst in mijn tienerjaren begon met het toneel en later met LARPen. Het gevoel dat ik kreeg tijdens het beleven van fantastische avonturen, schokkende ontdekkingen en emotionele connecties is iets dat mij altijd zal bijblijven.

Nu, bijna 20 jaar later, is het mijn doel als spelleider om mijn spelers en figuranten mee te nemen zodat ook zij mooie herinneringen kunnen maken.

Contact: stichting@dalaria.nl


Spelleider (SL) – Maarten Simons

Al meer dan 15 jaar doe ik aan rollenspel en LARP, en al meer dan 10 jaar ben ik Game Master voor verschillende systemen en spellen. Dit is mijn roeping, en alleen de voorpret in het maken en opzoeken van scenes en verhalen is een groot goed voor mij.

Spel creëren voor mensen om daar de positieve reacties te horen en stralende ogen te zien na een gave scene of verhaal is voor mij de reden dat ik dit al zo lang doe – en wat ik hopelijk nog heel lang kan doen.

Contact: secretaris@dalaria.nl


Assistent Spelleider (ASL) – Zico van der Laan

Epische verhalen meemaken en creëren, dat is dolle pret voor mij. Het laten vallen van puzzelstukjes tijdens het uitspelen van vele scenes en dan de speler momenten aan elkaar laten verbinden die op eerste oogopslag niets met elkaar te maken hebben. Theorieën zien opbeuren tot ze uiteindelijk het gehele plaatje zien en de speler to realisatie zien komen dat er achter elke scene een belangrijk punt te vinden was.

Met meer dan 15 jaar ervaring in de wereld der rollenspellen, en ruim 13 als wever der verhalen zal dit mijn eerste entree worden tot Assistent Spelleiding van een Larp wat ongetwijfeld één groot avontuur wordt.

Contact: penningmeester@dalaria.nl


Assistent Spelleider (ASL) – Ton Wanders

In 2007 begonnen mijn larp en Tabletop roleplay avonturen. Met name als speler en later bij 2 larp verenigingen de rol als Spelleiding. Het leukste van spelleiding vind ik: de voorpret van het maken van plotjes, de ontwikkelingen zien die (npc/spelers)-personages maken tijdens een event en de voelbare spanning tijdens een nachtelijke buts. Maar het belangrijkste vind ik het plezier hebben in deze hobby.

Dalaria heeft mijn larp vlam weer laten branden en dat plezier in larp een grote rol speelt. Of het nu een eenmalige figuranten rol is of een jarenlang lopend spelers personage. Zelfs als Spelleider is het belangrijk om energie uit deze hobby te halen. Ik kijk met veel plezier uit naar de avonturen die ik met jullie allemaal mag beleven!

Contact: ton.wanders@dalaria.nl