Het Team

Hoofd Spelleider (HSL) – Geert Kamps

Rollenspel, meer dan enkel een gek stemmetje opzetten of pakje aan doen. Iets waar ik zelf achter kwam toen ik voor het eerst in mijn tienerjaren begon met het toneel en later met Larp-en. Het gevoel dat ik kreeg tijdens het beleven van fantastische avonturen, schokkende ontdekkingen en emotionele connecties is iets dat mij altijd zal bij blijven.

Nu, bijna 20 jaar later, is het mijn doel als spelleider om mijn spelers en figuranten mee te nemen zodat zij ook mooie herinneringen kunnen maken.


Spelleider (SL) – Maarten Simons

Al meer dan 15 jaar doe ik aan rollenspel en larp, en al meer dan 10 jaar ben ik Game Master voor verschillende systemen en spellen. Dit is mijn roeping, en alleen de voorpret in het maken en opzoeken van scenes en verhalen is een groot goed voor mij.

Spel creëren voor mensen en daar de positieve reacties en stralende ogen te zien na een gave scene of verhaal zijn voor mij de reden dat ik dit al zo lang doe. En wat ik hopelijk nog heel lang kan doen.


Assistent Spelleider (ASL) – Zico van der Laan

Epische verhalen meemaken en creëren, dat is dolle pret hebben voor mij. Het laten vallen van puzzelstukjes tijdens het uitspelen van vele scenes en dan de speler momenten aan elkaar laten verbinden die op eerste oogopslag niets met elkaar te maken hebben. Theorieën zien opbeuren tot ze uiteindelijk het gehele plaatje zien en de speler to realisatie zien komen dat er achter elke scene een belangrijk punt te vinden was.

Met meer dan 15 jaar ervaring in de wereld der rollenspellen, en ruim 13 als wever der verhalen zal dit mijn eerste entreé worden tot Assistent Spelleiding van een Larp wat ongetwijfeld één groot avontuur word.