Update Maart

In één woord “Wauw”, we hebben nog ruim twee maanden te gaan en we hebben nog maar twee plekken beschikbaar (als figurant). Velen van jullie hebben vol enthousiasme jullie ervaring over ons avontuur gedeeld, hiervoor zijn wij ontzettend dankbaar.

Eveneens de vele donaties die we al hebben mogen ontvangen geeft ons het gevoel dat we een ontzettend toffe community aan het opbouwen zijn. Hulde voor jullie! 

We zijn overgegaan naar een (meer) officiële manier van communiceren en inrichting van ons email domein. De aanpassing is dat dalaria.roleplay@gmail.com en dalaria.penningmeester@gmail.com komen te vervallen (voorlopig wordt de mail nog wel doorgestuurd). In plaats van deze e-mailadressen zijn er vier verschillende adressen in het leven geroepen namelijk:

  • stichting@dalaria.nl; voor alle stichting gerelateerde communicatie omtrent donaties materiaal / kleding, inzet op locatie, generiek stichting gerelateerde communicatie naar de buitenwereld;
  • penningmeester@dalaria.nl; alles omtrent geldzaken, inschrijfgeld, barkaarten, restitutie van inschrijfgeld, declaraties (indien men in overleg materiaal voor de stichting heeft gekocht);
  • spelleiding@dalaria.nl; Alle vragen over personages, status van je personage, aanvraag meesterschap, tussentijdse IC aankopen. Support met het aanmaken van je personage, etc;
  • secretaris@dalaria.nl; bij twijfel, mail de secretaris deze zorgt dat het bij de juiste persoon terecht komt.

Vergeet je personage niet te migreren naar onze Karakter-Applicatie. Hoewel velen van jullie al lekker bezig zijn geweest, missen we toch nog een aantal dappere avonturiers.

De eerste deadline voor het indienen van je personage is 5 april, bij het indienen van een volledig personage ontvang je wederom 1 goudstuk uit de staatskas als salaris / beloning voor het op tijd inleveren. De laatste deadline is 21 april, vanaf dat moment behandelen wij (i.v.m. voorbereidingen) geen spelers personages meer.

Mocht je vragen hebben over de werking van de applicatie, dan kan je deze altijd stellen in onze discord via het kanaal #karakter-applicatie.

Gezien het op de nieuwe locatie niet meer mogelijk is om in een eigen tent te slapen, maar je gebruik dient te maken van de slaapzalen. Hebben wij een document in het leven geroepen welke jullie (als deelnemer) in staat stelt om een plekje te claimen. 

Uiteraard is het invullen van dit document niet verplicht, maar als je geen plekje hebt geclaimd dan krijg je willekeurig een plek toegewezen waar er op dat moment nog plek is. 

Deelnemers van ons evenement in mei hebben een mail ontvangen hoe zij een slaap-plaats kunnen claimen.