Update Januari

Vanaf het aankomend evenement gaan wij het beheren van personages en indienen van avonturen aanpakken. Het was voor ons veel handwerk om de personages in het juiste format te gieten en deze te controleren. Daarom hebben wij een karakter beheer applicatie in het leven geroepen. Deze applicatie heeft als doel om zowel het aanmaken en beheren van karakters voor spelers en spelleiding te versimpelen en te centraliseren.

We verwachten dat iedereen (bestaand en nieuw) zijn karakter in dit systeem aanmaakt en beheerd. Mocht je vragen hebben over de werking van de applicatie, dan kan je deze altijd stellen in onze discord via het kanaal karakter-applicatie.

Tussentijdse Regelsysteem update
  • Voor het beroep magiër (alle scholen) hebben we een aanpassing gedaan op de mana-pool. Deze is aangepast van +10/+5/+5 naar +6/+6/+6. Hierdoor ga je terug van een maximale bonus-pool van 20 naar 18 (dit staat los van de vaardigheid voor extra mana). De regeneratie per uur blijft behouden;
  • Theologie, de algemene skill is verwijderd. Dit was een oversight van ons en had niet in het systeem moeten staan. De geestelijke skill blijft bewaard en is ongewijzigd;
  • De cantrip van aarde magie is aangepast naar een (hopelijk) meer functionele set-up. Je kan nu voor 30 seconden lang je handen door middel van een laagje aarde beschermen tegen extreme hitte of koude (magical oven-mits). (Reminder dat cantrips maar 1x per 10 minuten gebruikt mogen worden).