Fantasy Court

Op zondag 12 juni staan de Kronieken van Dalaria op Fantasy Court in Eindhoven. Hierbij zullen wij het een en ander toelichting over de setting, het regelsysteem en de hobby LARP an sich.

Fantasy Court, het kleine festivalhof waar je de fantasie gaat beleven! Laat je meenemen door de LARP wereld en alles eromheen. Beleef onze mini-LARPs, ervaar boogschieten of doe mee met de zwaardvecht instructie en toernooien (inclusief kids-versie). Loop langs de 20-tal gevarieerde kramen, de verschillende LARP-optredens en vermaak je met een van de muziekoptredens, een LARPlezing, boog of nerfschieten of bijvoorbeeld een workshop!

Fantasy Court 2022

Daarbij hebben berichten ontvangen dat idividuen vanuit de Nordman provincie een mysterieus document gevonden hebben die vertaald dient te worden…