Inschrijvingen voor Dalaria I.II geopend

De inschrijving van ons nieuwe evenement “Hearthlands Hold” is geopend. Deze zal plaatsvinden op 9 september tot en met 11 september. Gezien de vorige keer een groot succes was hebben we besloten om op te schalen naar 65 deelnemers (voorheen 45).

We hopen daarbij veel personages terug te zien en hopen ook op nieuwe gezichten, spelers en figuranten. Zegt het voort, de Hearthlands Hold is geopend!

We hebben daarbij ook gelijk een nieuwtje, namelijk dat we support krijgen in de vorm van een assistent spelleiding, Zico van der Laan. Hij gaat bestaande team helpen met het uitzetten van bostochten, het uitdelen van grondstoffen tokens en het schrijven van een aantal bonus scenes. We wensen hem veel plezier en succes met deze mogelijkheid.

Wij hebben er in ieder geval reuze zin in, jullie ook?