Tussentijdse update

Update Regels

De calls van de spreuken zijn nu officieel. Vanaf nu is de setup van iedere spreuk als volgt: “Bij de krachten van <bron>, <naam>, <effect>”. Praktisch houd dit in dat een spreuk nu als volgt kan gaan “Bij de krachten van de Primal, wortelgreep, trip!”. (Het kan zijn dat een spreuk geen uitgesproken effect heeft) Met deze aanpassing hebben wij als doel gehad wat uniformiteit aan de spreuken toe te voegen. Wat (hopelijk) gaat resulteren in directe herkenbaarheid tijdens chaotische situaties. Daarnaast ook het koppelen van een bron, zou het gevoel moeten versterken waar de magie precies vandaan komt. Wat meer gronding zou moeten geven aan de setting. En als laatste verlengt dit de cast-time van een aantal spreuken. Wij bemerkte namelijk dat bij een aantal spreuken enkel het effect de call was. Als onbedoeld resultaat konden spreuken heel snel gedaan worden.

Update Inschrijvingen

We gaan erg goed en zitten bijna weer aan ons maximum! Het is echt ontzettend leuk om te zien hoe men hier lekker actief mee bezig is. Ook daarbij mogen genieten van de background van een aantal nieuwe personages is zeer vermakelijk.